Kedves Cs. Nagy Kolléga! Én egy vagyok azok közül, aki 1976-ban végezte a LSGMI-t. Igaz, mi is megtapasztaltuk, hogy nem könnyű gyógyító vanalra "átkonvertálódnunk", sőt!! Körülöttünk volt csak bonyodalom,hiszen 1976-ot írtunk. Mégis határozottan azt mondom, hogy ha vannak is előítéletek velünk kint végzettekkel szemben, az letörhető, ha az alapokkal baj van, az "saját" baj. Lehet, hogy én fordítva vagyok bekötve, de én jól érzem magam a bőrömben ÁNTSZ-esként, de én ezt akartam akkor is, amikor kiderült, hogy nem gyógyíthatok. Ráhangoltam magam, ma már nem csinálnám vissza. Persze aki nem így vágott neki, elméletet kell gyártson. Akinek nem inge, ne vegye magára! Mitől lenne lenézett a LSGMI-ben szerzett diploma, hiszen a Szent László Kórházat és az OTH-t is ott végzettek irányítják! A megyék élén és a városokban is több a kint végzett orvos kolléga, mint az itthoniak. Nem is értem, higiénikus egyetemet végezve miért gyógyítani akar? A kérdést én komolyan vettem és a választ is komolyan gondoltam - no és persze fenn is tartom. Én a magam részéről meg vagyok arról győződve, hogy nagyon jó szakmai alapokkal rendelkezünk. Nincs igaza, mert "a legtöbb kint végzettet" ugyan nem ismerem a lekicsinylő véleményükkel, a többség viszont velem ért egyet. Ha nem, majd meggyőz eggem az ellenkezőjéről, vagy itt vagy máshol. Addig is üdvözlet, kedves Kolléga! Nem tud nekem segíeni, hol kell megnézni a Kirillovszkaja 14-t. Istennek sem találom. Üdv Hajdú Vilma Barcsról